contact Facebook
loonwerken Kürt Vercruyssen

Voor wie?

Kürt Vercruyssen is een familiebedrijf dat ondertussen aan de tweede generatie bezig is. Luc richte het bedrijf op in 1975 en bouwde het alsmaar verder uit.
Reeds jong toonde zoon Kürt veel interesse in het vak en was al snel zelf op de werven actief. Het verbaasde dan ook niemand dat Kürt mee in het bedrijf stapte en dit uiteindelijk zou overnemen.

Vandaag is de onderneming uitgegroeid tot een stabiele organisatie onder Kürts leiding met een vast team met stuk voor stuk vakmensen die allen kwaliteit hoog in het vaandel dragen.
Voor onze activiteiten kunnen we beroep doen op een uitgebreid machinepark, waarin nog steeds verder geïnvesteerd, uitgebreid en vernieuwd wordt.

We zijn gevestigd in Anzegem en bedienen vooral klanten in heel West- en Oost-vlaanderen. U kan bij ons terecht als particulier, professioneel of openbare instantie. Veiligheid en kwaliteit zijn onze belangrijkste waarden.
Als klant krijgt u een persoonlijke aanpak. Kürt volgt ieder project persoonlijk op. Zo wordt uw project gegarandeerd tot in de puntjes precies opgeleverd.

Vacatures

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures, maar heeft u ervaring en/of interesse in ons bedrijf, dan kan u steeds uw cv doorsturen naar info@vercruyssenenzoon.be.