contact Facebook
loonwerken Kürt Vercruyssen

UW PARTNER VOOR AL UW RUIMINGSWERKEN

Vercruyssen is uw partner voor ruimingswerken in Anzegem. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info, advies of een gratis offerte.

RUIMEN VAN BEERPUTTEN EN SEPTISCHE PUTTEN

Zelf uw septische put ledigen of reinigen? Een heel onaangename klus, zeker als u niet het juiste materiaal hebt. Gelukkig kunt u daarvoor beroep doen op specialist in ruimingswerken Vercruyssen in Anzegem. Wij reinigen uw septische put snel en professioneel, en voeren meteen ook af wat we eruit halen, zodat u er niet mee opgescheept zit. Daarvoor kunt u vertrouwen op onze containerdienst. Wij verhuren ook containers.

RUIMEN VAN BEERPUTTEN EN SEPTISCHE PUTTEN

RUIMEN VAN BEERPUTTEN EN SEPTISCHE PUTTEN

Door regenwater te gebruiken om bijvoorbeeld het toilet door te spoelen en de tuin te sproeien, kan u tot maar liefst 50% besparen op uw waterfactuur. Een degelijke installatie is natuurlijk wel een must om het regenwater maximaal te kunnen recupereren. Laat daarom af en toe uw regenwaterput reinigen. Heeft het regenwater uit uw put een vreemde geur of kleur? Neem dan contact op met ons op. U zoekt een specialist in ruimingswerken? Reken dan op Vercruyssen. TRANSPORT AFVAL BIJ RUIMINGSWERKEN Wij verzorgen ook het transport van wat wij uit uw septische put of beerput halen wanneer u beroep doet op onze ruimingsdienst. Onze ruimingsdient houdt onder meer in: Ruimen van beerputten en septische putten Ontstoppen van afvoerbuizen en rioleringen Reinigen van regenputten onder hoge druk